Львів’янин обікрав будинок у селі на Львівщині

Львів’янин обікрав будинок у селі на Львівщині

Частину викраденого майна, загальна вартість якого становить близько 30 тисяч гривень, затриманий заховав, а частину – встиг реалізувати. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, повідомлення про крадіжку з будинку, розташованого в одному з сіл Львівського району, надійшло у поліцію 27 квітня. За словами заявника, вночі з приміщення було викрадено дорого вартісний інструмент та інше майно на загальну суму більше 30 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких встановили, що до вчинення крадіжки причетний 32-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

За допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», поліцейські виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину викраденого майна він заховав, а частину – встиг реалізувати.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, В Україні засіяно вже понад 1 млн га зерновими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
По гарячих слідах на Львівщині затримали двох «квартирників», що скоїли крадіжку По гарячих слідах на Львівщині затримали двох «квартирників», що скоїли крадіжку
Чоловіки скоїли крадіжку в одному з сіл Яворівського району. Вони розбили вікно та проникли у будинок, де взяли золоті прикраси та гроші на загальну суму близько 50 тис грн
Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти Крадіжка з будинку: чоловік проник у житло в одному з сіл Стрийського району й виніс звідти кошти
23-річний мешканець Краматорська, який тимчасово проживає у Львові, викрав 53 тис грн і 200 доларів США
На Львівщині невідомі чоловіки обікрали церкву На Львівщині невідомі чоловіки обікрали церкву
Зловмисники викрали хрест, звіздицю від Євхаристійного набору та кошти.
Loading...
Load next