На Львівщині судитимуть двох прихильників «русского міра»

На Львівщині судитимуть двох прихильників «русского міра»

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальні акти стосовно львів’янина за фактом поширення матеріалів, в яких міститься заперечення збройної агресії російської федерації проти України, а також мешканця одного із міст Львівщини за фактом пропаганди війни.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що львів’янин через власний акаунт у забороненій соцмережі «ВКонтакті» систематично постив дописи антиукраїнського характеру.

Зокрема, обвинувачений поширював матеріали, в яких заперечувалась збройна агресія російської федерації проти України, розпочата у 2014 році.

Також встановлено, що з квітня 2021 року мешканець Львівщини, використовуючи власну сторінку у забороненій соцмережі «Однокласники», поширював матеріали, у яких міститься заклики до розв’язування воєнного конфлікту рф з Україною.

З початку повномасштабного вторгнення, чоловік продовжував розповсюджувати дописи із пропагандою війни.

Нагадаємо, «24-ОМБ – сильні хлопці», – перший коментар після поїздки на фронт Олександра Усика (ексклюзивне відео)

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото) На Львівщині суд оштрафував чоловіка, який 1,5 кілометра тягнув собаку за автомобілем (фото)
Яворівський районний суд Львівської області покарав чоловіка за жорстоке поводження з твариною.
На Львівщині сільського вчителя фізики оштрафували за булінг учнів На Львівщині сільського вчителя фізики оштрафували за булінг учнів
Педагогу доведеться заплатити більше тисячі гривень
Loading...
Load next