Львівський аеропорт можуть частково відкрити

Львівський аеропорт можуть частково відкрити

Львівський аеропорт можуть частково відкрити в якості гуманітарного коридору, який забезпечуватиметься Європейським союзом.

Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Під час підписання угоди про приєднання України до програми Євросоюзу “Механізм “Сполучення Європи”, Козицький заявив, що українська сторона на переговорах з ЄС порушила питання відкриття львівського аеропорту.

Можливе відкриття аеропорту – одна з речей, на яку ми дуже чекаємо. Це питання було порушене, і ми сподіваємося, що так, як зерновий коридор, так може бути і гуманітарний коридор, який може бути забезпечений Європейським Союзом, – розповів голова ОВА.

Нагадаємо, Перші жертви повені: на Херсонщині знайшли перших загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next