На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам уникнути мобілізації

На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам уникнути мобілізації
На Львівщині затримали ділків, які за винагороду допомагали чоловікам призовного віку уникнути мобілізації

На Львівщині затримали чергових ділків, що допомагали чоловікам ухилятися від мобілізації. Так відомо про групу з 3-х осіб, які виготовляли спеціальні довідки, що допомагали призовникам втікати з країни.

За 5 тисяч доларів США зловмисники обіцяли виготовити медичні довідки, а також в подальшому посприяти для зняття з військового обліку військовозобов’язаних. Їх було затримано на гарячому в порядку ст. 208 КПК. Це стаття яка означає, що злочин відбувався в даний момент й під час цього були затримані особи. Отже їм вже було повідомлено про підозру за ч.3 ст.332 ККУ. І станом на зараз триває досудове розслідування так як ще з’ясовуються інші можливі учасники вказаної схеми, - розповіла речниця СБУ у Львівській області Роксолана Яворська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира» На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира»
Чоловік поширював антиукраїнські дописи та підтримував так звану «військову спецоперацію».
Loading...
Load next