Депутатам Львівської облради роздали повістки під час сесії

Депутатам Львівської облради роздали повістки під час сесії

У вівторок, 4 липня, розпочалося сесійне засідання Львівської обласної ради. На засіданні депутатам вручили повістки.

Про це повідомив депутат обласної ради Йосиф Ситник.

Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили повістки, – зазначив Ситник.

Сьогодні депутати планують розглянути важливі для області питання - виконання показників обласного бюджету, звіти керівників обласних медичних установ, призначення директорів психоневрологічних інтернатів, також заслухають інформацію щодо ліквідації наслідків паводків у Східницькій та Сколівській громадах, низку екологічних та майнових питань, заяви та звернення.

Нагадаємо, Під Бахмутом у ЗСУ є успіхи - Маляр

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Депутатам Львівської облради вручили повістки: як це відбулось? (ВІДЕО) Депутатам Львівської облради вручили повістки: як це відбулось? (ВІДЕО)
Згідно зі ст. 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», відстрочку від призову мають депутати лише Верховної Ради
Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео) Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео)
За ініціативи депутатів фракції «ЄС» у місті вдалося реалізувати чимало проєктів у сфері містобудування та розвитку територій.
Loading...
Load next