У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною

У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною
37-річна Вікторія Амеліна загинула від поранень внаслідок ракетного удару росіян по Краматорську

У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною. 37-річна жінка загинула внаслідок ракетного удару росіян по Краматорську 27 червня, де Вікторія разом з іноземними журналістами документувала воєнні злочини рф. Декілька днів поранена письменниця лежала у лікарні, втім врятувати її не вдалося. Спочиватиме Вікторія Амеліна на Личаківському кладовищі.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Львові ІТ-менеджер катував та бив до крові свою дружину (фото 18+) У Львові ІТ-менеджер катував та бив до крові свою дружину (фото 18+)
Один з топ-менеджерів компанії GlobalLogic не один рік жорстоко бив, ґвалтував та знущався з своєї дружини. Після того як жінка почала говорити про насильство у сім'ї - він забрав у неї їхніх спільних дітей.
Сьогодні у Львові буде знеструмлено 70 вулиць
Протягом 25 березня бригади «Львівобленерго» проводитимуть ремонтні роботи мереж
Працівників одного з львівських університетів затримали на хабарі Працівників одного з львівських університетів затримали на хабарі
Працівників одного з львівських університетів затримали на хабарі. Один з них мав отримати понад 17 тис. грн, а інший 4,5 тис. грн
Loading...
Load next