Президент України у Львові разом із захисниками «Азовсталі»

Президент України у Львові разом із захисниками «Азовсталі»

У Львів прибула делегація на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським.

Додому повернулись і захисники "Азовсталі" командири Азову та 36-ОБрМП, а саме Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега.

Як вже відомо вони вирушили із Туреччини до України разом з Володимиром Зеленським. Також до Львова прибув Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, представники духовенства включно з Митрополитом Епіфанієм.

 

Довідково.

21 вересня 2022 року відбувся найбільший обмін полоненими від початку повномасштабного вторгнення росії. З полону повернулися 215 українських захисників. Серед них і пʼятеро командирів-оборонців «Азовсталі», які  перебуватимуть до кінця війни в Туреччині. Йдеться про командира полку «Азов» Дениса Прокопенка, заступника командира полку Святослава Паламара («Калина»), командира 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ Сергія Волинського («Волина»), нацгвардійців Дениса Шелегу і Олега Хоменка. Натомість росії тоді повернули Віктора Медведчука і 55 російських окупантів.

5 командирів «Азова» перебували в Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента країни Ердогана.

Нагадаємо, Львів в очікуванні делегації з Києва: перекрито Проспект Свободи

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Минулої суботи до Львова приїхали Зеленський та командири "Азовсталі" Минулої суботи до Львова приїхали Зеленський та командири "Азовсталі"
Командир «Азову» Денис «Редіс» Прокопенко натякнув, що командири з «Азовсталі» повернуться до бою проти російських окупантів
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next