Парфуми серед гуманітарки: чоловік намагався перевести через кордон 1720 флаконів парфумованої води

Парфуми серед гуманітарки: чоловік намагався перевести через кордон 1720 флаконів парфумованої води
Водій вантажівки заховав під пакунками із заявленим вантажем 1720 флаконів парфумованої води американського бренду, орієнтовною вартістю в 2,5 млн грн

Парфуми серед гуманітарки: через пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» до України з Польщі прибула вантажівка. 16 тонн товарів гуманітарної допомоги для однієї з благодійних організацій Одеси, за документами, перевозив водій, 49-річний житель Львівщини.

Однак під час огляду автомобіля, під пакунками із заявленим вантажем, працівники митниці виявили незадекларовані товари. А 1720 флаконів парфумованої води американського бренду, орієнтовною вартістю в 2,5 млн грн.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 100 відсотків вартості цих товарів з конфіскацією.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У пункті пропуску «Шегині» виявили «псевдо-гуманітарний» вантаж У пункті пропуску «Шегині» виявили «псевдо-гуманітарний» вантаж
Під час огляду бусу у пункті пропуску «Шегині» серед речей виявили продукти харчування та одяг, які не були вказані в декларації, а в іншому авто знайшли ще взуття та аксесуари
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Loading...
Load next