Львів'янин проведе 9 років за ґратами за зберігання та розповсюдження дитячої порнографії

Львів'янин проведе 9 років за ґратами за зберігання та розповсюдження дитячої порнографії

За публічного обвинувачення прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова 37-річного львів’янина визнано винним в зберіганні дитячої порнографії та її розповсюдженні.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Встановлено, що засуджений через свій мобільний телефон, під’єднаний до мережі Інтернет, завантажив графічні зображення з вмістом дитячої порнографії. В подальшому фігурант неодноразово здійснював розповсюдження вищевказаних файлів порнографічного характеру в месенджері «Telegram».

Нагадаємо, Алкогольну компанію Bacardi внесли до переліку міжнародних спонсорів війни - НАЗК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку "Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.
20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру 20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру
Дівчина визнала свою провину й уклала угоду про визнання винуватості з прокурором.
Loading...
Load next