ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі на Львівщині (ВІДЕО)

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі на Львівщині (ВІДЕО)

Після поширення відео побиття цивільного чоловіка військовослужбовцями Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) оголосив про початок службових перевірок.

Про це повідомила служба зв'язків із громадськістю Львівського обласного ТЦК і СП.

До з'ясування всіх обставин події військовослужбовців, яких зафіксовано на відео, відсторонили від виконання обов'язків. Призначено службову перевірку.

В інтернеті поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. На відео видно частину події, тож що саме сталося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців, з'ясовується, - йдеться в повідомленні.

Працівники ДБР розпочали розслідування інциденту в одному з військкоматів на Львівщині.

Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України).

Працівники ДБР на місці події встановлюють усі обставини інциденту.

Процесуальне керівництво здійснює Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Нагадаємо, У Польщі пʼяний українець збив на авто доньку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена ПІВМІЛЬЙОНА долларів ХАБАРЯ: ДБР викрили львівського бізнесмена
Працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, який пропонував півмільйона доларів одному з керівників державного бюро розслідувань
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Оновлення для нацгвардійців: на Львівщині відкрили нові казарми для військовослужбовців (відео) Оновлення для нацгвардійців: на Львівщині відкрили нові казарми для військовослужбовців (відео)
Командувач Нацгвардії взяв участь у відкритті відремонтованої будівлі новоствореного підрозділу військової частини 3002.
Loading...
Load next