Kordon Race: прикордонники пробігли 5 км кросу з перешкодами

Kordon Race: прикордонники пробігли 5 км кросу з перешкодами
Випробування на м’язи та кмітливість. Зелені берети довели, що є кращими з кращих.

Військове екіпірування, закамуфльовані обличчя та повітря наелектризоване емоціями. Кращі з кращих прикордонників західного регіону готові до старту. Змагання «Кордон Рейс» незвичні та вкрай складні.

Західне регіональне управління прикордонної служби разом з найкрутішим винахідником спортивних перешкод Русланом Клименком створили без перебільшення грандіозні перегони. Долати зеленим беретам довелося аж 5 кілометрів з двадцятьма п’ятьма перешкодами. Але не звичними, а таким, що окрім м’язів доведеться добряче напружити ще й мозок.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо
У Токіо поїдуть Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги
Loading...
Load next