БЕБ запобігло розтраті 86 млн грн: скасовано торги на реконструкцію біатлонного стрільбища

БЕБ запобігло розтраті 86 млн грн: скасовано торги на реконструкцію біатлонного стрільбища

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області виявили тендер на проведення робіт з реконструкції спортивного об’єкта.

Як повідомляє БЕБ, закупівлю оголосили службові особи одного зі структурних підрозділів Львівської обласної військової адміністрації.

За понад 86 млн грн з місцевого бюджету планували реконструювати біатлонне стрільбище та лижеролерну трасу у місті Новояворівськ.

Аналітики Теруправління направили до обласної військової адміністрації лист з рекомендацією переглянути доцільність проведення торгів. Звернули увагу замовника на неприпустимість неефективного використання коштів з місцевого бюджету, особливо в умовах воєнного стану.

У результаті замовник скасував відкриті торги.

Нагадаємо, На Закарпатті в кукурудзі знайшли ухілянтів та їхнього переправника

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео) Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео)
Львівщина вперше приймала чемпіонат України з кікбоксингу Міжнародної асоціації спортивного карате. Найважливіший старт для кікбоксерів у сезоні. Тут відбувається відбір у збірну України для участі в чемпіонаті Європи та світу.
Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео) Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео)
Остаточне рішення про затвердження результатів прийматимуть на сесійному засіданні Львівської міської ради. 
Loading...
Load next