ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії»

ВІЙНА ДРОНІВ: пілот розповів, як це бути «очима армії»
Пілот дронів знає, щ є важливою ціллю для ворога, але своїм дітям про це не розповідає.

Вони часто на «нульовій» лінії фронту і працюють очима для нашої армії. Пілот дронів Андрій Самборський й гадки не мав, що подарунок для дочки стане справою його життя та рятуватиме сотні життів на війні.

Далі навчання на спеціальних курсах та перша добровільна поїздка на фронт. Київ, Суми, Харків, Запоріжжя, а тепер справжнє пекло – Лимано-Куп’янський напрямок. Без дронів тут воювати вкрай важко: йти на штурм на осліп – це неймовірний ризик.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео) Українські військові знищили 85% іранських дронів, якими рф атакувала Україну (відео)
МВС просить українців не збивати БПЛА зі стрілецької зброї. А Міноборони закликає не поширювати фото уламків дронів із їхнім бортовим номером.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next