БЕБ у Львові вилучили контрабандні електронні сигарети вартістю 6,2 млн грн

БЕБ у Львові вилучили контрабандні електронні сигарети вартістю 6,2 млн грн

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області спільно з працівниками Львівської митниці вилучили одноразові електронні сигарети, картриджі та рідини в кількості 17 тис. упаковок.

Про це повідомляє БЕБ.

Встановлено, що громадянин України намагався ввезти з Польщі в Україну без декларування та подальшої сплати відповідних митних платежів незаконно виготовлені електронні сигарети, на яких відсутні марки акцизного податку встановленого зразка. Загальна вартість товару становить 6,2 млн грн.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області, процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.

Нагадаємо, Побив військового під час вручення повістки: на Сумщині відправили під домашній арешт чоловіка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Директор БЕБ зустрівся з представниками бізнес-асоціацій у Львові (відео) Директор БЕБ зустрівся з представниками бізнес-асоціацій у Львові (відео)
«Якщо бізнес діє у межах закону, до них не прийде БЕБ!», – директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник.
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів
На Львівщині виявили підпільні склади заповнені товарами з ознаками гуманітарних вантажів
Loading...
Load next