Підробляв документи для виїзду на закупівлі до Польщі: ДБР повідомило про підозру львівському митнику

Підробляв документи для виїзду на закупівлі до Польщі: ДБР повідомило про підозру львівському митнику

Працівники ДБР спільно з СБУ викрили держінспектора відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці.

Про це повідомляє ДБР.

Під виглядом волонтера він неодноразово виїжджав за кордон у своїх приватних цілях, однак жодної волонтерської діяльності не проводив. Інспектор знайшов пособника, який підробив клопотання начальника райцентру комплектування та соцпідтримки Львова.

У ньому йшлося, що митник нібито перевозитиме гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ. На підставі клопотання ОВА у квітні цього року видала 30-денний дозвіл на його виїзд за кордон. Завдяки цьому документу він двічі виїжджав до Польщі, однак жодної гуманітарної допомоги до України не доставляв.

У серпні правоохоронець знову вирішив поїхати за кордон. Цього разу звернувся до керівника однієї з благодійних організацій з проханням включити його та його товариша до переліку водіїв фонду, які мають право виїзду. Завдяки цьому дозволу правоохоронець ще тричі перетинав кордон і знову без гуманітарних вантажів.

Нагадаємо, БЕБ викрили ухилення від сплати податків на заводі з виробництва біоетанолу на 100 млн грн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото) На Львівщині ДБР затримало двох митників в "Шегинях" на хабарництві (фото)
Двох співробітників пункту пропуску "Шегині" Галицької митниці було затримано за підозрою у систематичному хабарництві. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next