ВТРАТИВ ноги заради України: боєць шукає ДОПОМОГИ

ВТРАТИВ ноги заради України: боєць шукає ДОПОМОГИ
Втративши обидві ноги, Микола навчився плавати, віджиматися і навіть підкоряє скеледром

Стрімка кар’єра та чудова сім’я – здавалося б,  життя прекрасне. Микола В’юк щойно привіз додому новонародженого сина, але через два дні прийшла  страшна звістка: в Україні повномасштабна війна. Через рік Микола вже був під Куп’янськом та керував штурмовиками. А 29 липня відбувся той самий бій, який розділив його життя на до і після. Відбивши три атаки ворога, чоловік підірвався на міні.

Поранення Миколи було жахливим: вибухом йому відірвало обидві ноги. І так, що лікарі лиш руками розводять, мовляв у такій ситуації без візка аж ніяк, адже протези ставити просто неможливо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Загинув у бою з окупантами: на Львівщині попрощалися з поліцейським Романом Рущишиним (відео) Загинув у бою з окупантами: на Львівщині попрощалися з поліцейським Романом Рущишиним (відео)
На Львівщині попрощалися з поліцейським Романом Рущишиним, який 7-го березня загинув у бою з російськими окупантами на Луганщині. 
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Loading...
Load next