ШОК! ХАКЕРИ шантажували великі СВІТОВІ компанії

ШОК! ХАКЕРИ шантажували великі СВІТОВІ компанії
Правоохоронці затримали хакерів, які вимагали кошти у крупних світових компаній. Відомо, що вони використовуючи розроблені ними віруси-шифрувальники

Правоохоронці затримали хакерів, які вимагали кошти у крупних світових компаній. Відомо, що вони використовуючи розроблені ними віруси-шифрувальники, здійснювали атаки на їх сервери, а потім надсилали листа зі своїми умовами та ціною у криптовалюті за повернення даних. За кожен день затримки оплати вони нараховували додатково пів біткоїна.

Разом правоохоронці кількох країн розробили спецоперацію по затриманню злочинної групи. Були зібрані усі цифрові докази, з’ясовані способи вчинення цих злочинів та згодом ідентифікували і зловмисників.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.
На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
Loading...
Load next