У ДТП на Львівщині загинули посадовці Державної спеціальної служби транспорту

У ДТП на Львівщині загинули посадовці Державної спеціальної служби транспорту

Внаслідок аварії загинуло четверо людей.

Про це повідомляє Державна спеціальна служба транспорту.

Під час робочого відрядження на Львівщині унаслідок ДТП загинув заступник голови Адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна, ‒ йдеться у повідомленні.

У відомстві висловили співчуття сім’ям загиблих. Інших деталей не повідомляється.

У ЗМІ зазначають,  що ДТП сталася на трасі Київ-Чоп у селі Сможе. Там зіткнулися вантажівка та легковик. Унаслідок аварії водій легковика та троє його пасажирів – двоє чоловіків та жінка – загинули.

Нагадаємо, Помер правлячий емір Кувейту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next