Львівський суд підтримує одіозного рашиста Ігора Чуркіна?

Львівський суд підтримує одіозного рашиста Ігора Чуркіна?
Міська рада вже програла першу інстанцію, тепер слово за апеляцією

Одіозний Ігор Чуркін – російський бізнесмен, якому ДБР повідомило про підозру, держава відібрала у нього майно ЛАЗу, а збитків він нам завдав більш аніж на 350 мільйонів гривень. І раптом, отримує підтримку від львівського суду. Тільки послухайте: перша інстанція залишила рашисту одразу три лазівських гуртожитки. І це в час повномасштабної війни!

Змиритися з такою ганьбою 2 тисячі мешканців гуртожитків аж ніяк не можуть. Вони вже пережили залякування воєнізованої охорони та нахабне розкрадання квадратних метрів. А тепер ще й не можуть отримати законного захисту проти бізнесмена-загарбника.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Водять за носа: апеляційний розгляд справи проти одіозного Ігоря Чуркіна знову відклали Водять за носа: апеляційний розгляд справи проти одіозного Ігоря Чуркіна знову відклали
Наступного засідання юристи мерії планують подати в суд скаргу на опонентів
Львівський суд призначив умовне покарання чоловіку, що вкусив патрульного за ногу Львівський суд призначив умовне покарання чоловіку, що вкусив патрульного за ногу
Личаківський районний суд Львова визнав винним чоловіка, що побив патрульних та вкусив одного з них за ногу. Раніше судимого чоловіка звільнили від відбування тюремного покарання та встановили два роки іспитового терміну.
Loading...
Load next