Пробіжить марафон на протезах

Пробіжить марафон на протезах
13 квітня 12-річна Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги під час ракетного удару по вокзалу у Краматорську бігтиме на протезах дистанцію в кілометр

12-річна Яна Степаненко готується то важливого завдання. На протезах вона пробіжить кілометр у Бостонському марафоні. Нагадаємо, що дівчина втратила обидві ноги під час ракетного удару по вокзалу у Краматорську.

Збоку за неї вболіває захисник Олександр Рясний. Можливість бігати, це для нього наразі лише мрія, адже на війні, через важке поранення він втратив ногу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося? Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося?
У Львові спортсмени та бійці зібрали кошти на реабілітаційний центр для дітей.
Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео) Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео)
Прикарпатець Микола Таран – рекордсмен та ультрамарафонець. Пробіг 100 км на найстарішому ультрамарафоні в Україні.
У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік
На вихідних, 26 та 27 червня у Львові проходитиме півмарафон. Для безпеки учасників забігу низку вулиць перекриють для руху транспорту.
Loading...
Load next