У Львові провели першу трансплантацію кісткового мозку

У Львові провели першу трансплантацію кісткового мозку
57-річного пацієнта у ремісії вже виписали додому. Він став першим кому виконали таку операцію у лікарні Святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова

Так символічно, з тортиком лікарі ідуть вітати першого пацієнта, якому успішно виконали трансплантацію кісткового мозку у лікарні Святого Пантелеймона Першого медобєднання Львова. Його виписують додому.

57-річний Олег Рогожинський поборов складну недугу – множинну мієлому. ЦЕ онкологічне захворювання кровотворної системи, яке руйнує кістки в організмі людини. Про цей діагноз чоловік дізнався минулоріч, коли відчув незрозумілі симптоми.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Львова помер 44-річний чоловік, якому нещодавно пересадили серце У лікарні Львова помер 44-річний чоловік, якому нещодавно пересадили серце
У Львівській обласній клінічній лікарні помер пацієнт, якому 9 червня пересадили серце. Чоловік помер на десятий день після трансплантації.
Досягнення у лікуванні онкології (відео) Досягнення у лікуванні онкології (відео)
У Львові відкрили Клініку трансплантації кісткового мозку у дітей. Центр забезпечений обладнанням, палатами, операційними боксами та кисневою станцією.
Львівські медики з Нацполіцією провели спецоперацію для порятунку чоловіка (відео) Львівські медики з Нацполіцією провели спецоперацію для порятунку чоловіка (відео)
Неймовірна новина надійшла від львівських лікарів. 7 трансплантацій провели наші медики всього за 6 днів! Львівські хірурги пересадили серце, печінку і п’ять нирок — дві родинні і ще три від двох посмертних донорів. Також їм довелося розгорнути з Нацполіцією цілу спецоперацію, щоб встигнути довезти чоловікові донорське серце.
Loading...
Load next