Приїхали з-за кордону на лікування в Україну

Приїхали з-за кордону на лікування в Україну
Львівські дитячі нейрохірурги видалили частину півкулі мозку 4-річній пацієнтці з Ірландії, аби позбавити важких судомних нападів

Вони подолали тисячі кілометрів, щоб потрапити до українських лікарів. Родина приїхала з північної Ірландії до Центру нейрохірургії та хірургічного лікування епілепсії, що працює у дитячій лікарні Святого Миколая у Львові. Все заради того, щоб позбавити 4-річну донечку Рейчел важких судомних нападів, що не лише стримували розвиток дитини, але і загрожували її життю. Хоч, тутешні лікарі і змогли з допомогою медикаментів скоротити напади хвороби, та все ж кожного вечора у дитини вони проявлялись.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО) Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО)
У новому випуску #LiveLviv секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак розповів про успіхи міської ради, майбутній бюджет та ситуацією в освіті та медицині.
Відновлення планових операцій на Львівщині (відео) Відновлення планових операцій на Львівщині (відео)
У дитячій лікарні 1-го ТМО Львова готові продовжити лікування малечі з ортопедичними патологіями. Записатися на консультацію можна за тел.: (067) 671 04 44.
Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію
Лікар розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Що сталою причиною їх виникнення поки що не відомо.
Loading...
Load next