Невдалий жарт завершився побоями

Невдалий жарт завершився побоями
Пубертат, як він є: за що дівчата побили хлопчика на дитячому майданчику?

Пубертат – штука непроста, а іноді, навіть, жорстока. У Львові прямо на дитячому майданчику двоє дівчат принизили, а потім ще й надавали стусанів 9-тирічному хлопчику. Усе це трапилося у білий день, а відео розправи, яке нападниці самі й відзняли,  буквально підірвало соціальні мережі. Усе почалося з того, що подруги образилися на невдалий жарт дитини, пов’язаний зі статевими стосунками, тож почали вимагати вибачення. Хлопчик, хоч і визнав провину, але агресоркам цього здалося замало.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео) Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео)
50-річного киянина взяли під варту на два місяці без права внесення застави.
У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку У Львові поліція розшукує скутериста Glovo, який збив 10-річну дівчинку
На пішохідному переході кур'єр служби доставки Glovo збив 10-річну дівчинку та втік з місця події ДТП. Поліція сьогодні, 7 травня, оголосила його у розшук.
Не залишити рубців на тілі дитини Не залишити рубців на тілі дитини
В опіковому центрі дитячої лікарні Святого Миколая з’явився СО2-лазер для шліфування рубців у діток. Його вдалося закупити завдяки благодійникам та небайдужим українцям
Loading...
Load next