Вбивство Ірини Фаріон: Львівський апеляційний суд розглядає зміну запобіжного заходу підозрюваному

Вбивство Ірини Фаріон: Львівський апеляційний суд розглядає зміну запобіжного заходу підозрюваному

У Львівському апеляційному суді розпочався розгляд скарги про зміну запобіжного заходу для підозрюваного.

На засіданні суду перебувають журналісти ПравдаТУТ Львів.

Захист просить змінити тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Підозрюваний бере участь у засіданні не особисто, а онлайн.

На засідання прийшла донька Ірини Фаріон і однопартійці вбитої.

Можливий витік інформації щодо планів Фаріон: "Про виїзд Ірини Фаріон за кордон знало обмежене коло осіб", - заявив адвокат підозрюваного Ігор Сулима додавши, що потрібно переглянути наявні докази.

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон Вʼячеслав Зінченко і далі відмовляється від коментарів у суді. Також адвокат Зінченка заявив, щодо Вʼячеслава застосовані заходи безпеки, саме тому підзахисний брав участь у засіданні по відеозв’язку.

Прокурори заперечили апеляційну скаргу у повному обсязі. Вони обґрунтували це тим, що підозрюваний, готуючись до злочину, проводив маскування.

Крім цього, він мешкає у Дніпрі, а слідчі дії проводитимуться у Львові, простежити його дії під час дороги буде неможливо. Також прокурор Дмитро Петльований наголосив, що підозрюваний може знищити засоби вчинення злочину та вчиняти тиск на свідків.

Нагадаємо, Цьогоріч смертність в Україні втричі перевищує народжуваність

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку "Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Loading...
Load next