У Львові двоє п'яних чоловіків кидали з вікна багатоповерхівки імітаційні гранати

У Львові двоє п'яних чоловіків кидали з вікна багатоповерхівки імітаційні гранати

У Львові поліцейські затримали двох 20-річних чоловіків, які будучи п'яними кидали страйкбольні гранати з вікна багатоповерхівки.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Повідомлення до поліції надійшло від мешканця одного з багатоквартирних будинків, розташованого на вулиці Тролейбусній у Львові.

Як встановили правоохоронці, двоє 20-річних львів’ян, перебуваючи у нетверезому стані, кинули 5 імітаційних "страйкбольних" гранат з вікна квартири, розташованої на шостому поверсі будинку. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Поліцейські склали на них адміністративні протоколи за ст.173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Правоохоронці нагадують про неприпустимість таких вчинків, особливо під час дії воєнного стану. Звуки вибухів можуть завдати психологічних травм мешканцям, особливо дітям, людям похилого віку, внутрішньо переміщеним особам та учасникам бойових дій.

Нагадаємо, На Львівщині зростає число сказу серед тварин

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині затримали групу рекетирів На Львівщині затримали групу рекетирів
Зловмисники регулярно «вибивали» гроші у людей за сплату неіснуючого боргу, а також за безпечне життя ВПО у містечку
Мешканця Львівщини викрили на організації незаконного переправлення призовників через кордон Мешканця Львівщини викрили на організації незаконного переправлення призовників через кордон
52-річний житель Львівщини організував незаконне переправлення осіб призовного віку через державний кордон України
Loading...
Load next