Журналісти «Правда тут Львів» брали штурмом терористів

Журналісти «Правда тут Львів» брали штурмом терористів
Kill House – система, яка навчає перемагати. У нацгвардії показали, якою має бути найкрутіша підготовка бійців

Вуличні бої – штука складна, підступна та вкрай небезпечна, але саме вони зараз превалюють на війні. А виконання цих завдань часто лежить на плечах нацгвардійців. Штурми, зачистки та знищення ворога – це лише частина роботи бійців, тут треба так відпрацювати, щоб жодним чином не нанести шкоди мирним мешканцям. І вчитися цьому ремеслу треба довго та ретельно.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати
Львівські медики спільно з колегами з Івано-Франківська прооперували 5-річну дівчинку, у якої гігантська пухлина стискала ребра та заважала дихати.
Документальне кіно "Чубай. Говорити знову": у Львові відбувся допрем'єрний показ фільму (відео) Документальне кіно "Чубай. Говорити знову": у Львові відбувся допрем'єрний показ фільму (відео)
Документально-ігровий фільм розповідає про життя відомого поета-дисидента Грицька Чубая.
У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря
У міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова запрацювали дві нові кисневі станції американського виробництва, які самостійно виробляють кисень із повітря.
Loading...
Load next