Великодня акція від LEV Development: знижки до -10% на усю нерухомість

Великодня акція від LEV Development: знижки до -10% на усю нерухомість

З нагоди Великодня компанія LEV Development оголошує про неймовірну акцію: випробуйте свою вдачу та отримайте знижку до 10% на будь-який об'єкт нерухомості!

Як взяти участь:

  1. Завітайте до відділу продажу LEV Development.
  2. Оберати свою скретч-карту.
  3. Стерти захисне поле та дізнатись про свою знижку.

Комплекси які беруть участь:

  • Житлові комплекси: Feel House, Silent Park, Perfect Life, HYGGE lux.
  • Готелі: LEV RESORT HOTEL, LEV CITY HOTEL.

Детальніше про житлові комплекси:

ЖК PERFECT LIFE - це житловий комплекс бізнес-класу з дизайнерськими холами, з підземними паркінгами, своєю закритою територією, з красивим ландшафтним дизайном, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками. Також у ЖК є велика кількість комерційних приміщень, де передбачена школа, садочок.

Перший інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу знаходиться за адресою м.Львів-Винники вулиця Галицька.

ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика у Львові — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Тут є все необхідне для комфортного життя: школи, супермаркети, торговий центр і ринок. Рішення для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

ЖК FEEL HOUSE - особливий житловий комплекс бізнес-класу від LEV Development розташований у м. Львів, бічна вул. Стрийської (с.Сокільники). Малоповерховий проєкт у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами та закритою територією. Розташований в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку.

ЖК HYGGE lux – житловий комплекс для тих, хто цінує спокій та приватність, але відчуває нерозривний зв’язок з містом. Розташований у м. Львів, вул. Пасічна, 166. Це простір для людей нового формату мислення. Місце, в якому функціональна архітектура та дизайн стали одним цілим. Архітектурна майстерня Бєляєвих подбала про те, щоб кожен резидент отримав краще зі скандинавської філософії життя з особливою нотою вишуканості: невисока поверховість та урбаністична досконалість тут гармонійно поєднується з дизайнерським лобі, представницькими поверхами та інноваційними техніками будівництва.

Також пропозиція діє на готелі:

LEV RESORT HOTEL - готель, розташований біля ТК Буковель (с. Поляниця, вул. Урочище Вишня, 121-а) з можливістю придбання номерів у приватну власність. Номери продаються з сучасним ремонтом «під ключ» та повністю готові до проживання. Мережевий готель з вишуканим дизайном, що занурює гостей в автентичне середовище та викликає стан рефлексії, переосмислення та занурення у свій внутрішній світ. Завдяки відмінному розташуванню - 700 метрів від підйомника 1R та паркінгу, №1 він завжди користуватиметься високим попитом у гостей.

LEV CITY HOTEL - номер у приватній власності — це нова для України, але вигідна і надійна інвестиція. Вдале розташування готелю поблизу центра міста(м. Львів, вул. Шевченка 73А), а також першокласний сервіс дає гарантію отримання високого і стабільного прибутку вже протягом перших місяців роботи готелю.

Не пропустіть свій шанс вигідно придбати омріяне житло або інвестуйте у готельний бізнес! Акція дійсна до Великодніх свят.

Детальніше про акцію:

  • Веб-сайт: https://lev-development.com.ua/ 
  • Телефон: +38 (067) 0000 242
  • Адреси відділів продажу: м. Львів, вул. Малоголосківська, 30, м. Львів, вул. Орлика, м. Винники, вул. Галицька
Читайте також
ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах
Найактуальніша пропозиція цього місяця це знижка 10% на квартири, що на представницьких поверхах ЖК «Feel House». Ця пропозиція дійсна до 10-го лютого
У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку
ЖК Silent park на вул. Пилипа Орлика це комплекс бізнес-класу, де немає зайвого нагромадження споруд натомість більше вільного простору та свіжого повітря
Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото) Презентація дизайну холу ЖК PERFECT LIFE від LEV Development (фото)
Дизайнерський хол, яке розробило дизайнерське бюро SAVYTSKYYdesign, є інноваційною перевагою ЖК PERFECT LIFE.
Loading...
Load next