11% знижки на придбання житлової нерухомості для ЗСУ від компанії LEV Development

11% знижки на придбання житлової нерухомості для ЗСУ від компанії LEV Development
Компанія LEV Development збільшує знижку для військових ЗСУ на придбання житлової нерухомості

Спецпропозиція для захисників. Компанія LEV Development збільшує знижку для військових ЗСУ на придбання житлової нерухомості. Житлові комплекси розташовані у різних районах Львова, тож можна обрати найзручнішу для себе локацію. 

З червня місяця компанія LEV Development підготувала спеціальну пропозицію для ЗСУ та їхніх сімей, а саме це знижка в розмірі 11% при будь-якій формі оплати на усі квартири у нашій компанії, - зазначив менеджер відділу продажу компанії LEV Development Любомир Будзар.

А для того щоб скористатися цією спецпропозицією вам буде необхідно лише підготувати та показати документи у відділі продажу компанії, що підтверджуватимуть ваш статус.

Особливістю цієї спецпропозиції є те, що в даному випадку розтермінування є бевідсотковим. Також спеціальна пропозиція діє і для тих хто втратив житло. Таким клієнтам ми надаємо знижку у розмірі 13%, - розповів менеджер відділу продажу компанії LEV Development Любомир Будзар.

Якщо вас зацікавили ці спецпропозиції, то більш детальну інформацію можна знайти на сайті компанії.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло
LEV Development, українська компанія з будівництва житла, запустила спеціальну пропозицію на придбання житла для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців тимчасово окупованих територій та тих, хто втратив житло внаслідок бойових дій.
Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни
Loading...
Load next