Фахівці розповіли про небезпеку інфекційних хвороб

Фахівці розповіли про небезпеку інфекційних хвороб
Понад 150 мешканців Городоччини долучилися до активностей «Містечка здоров’я». Фахівці розповідали про небезпеку таких інфекційних хвороб, як дифтерія та правець

Просто та доступно проінформувати підлітків, їхніх батьків та освітян про важливість щеплення. З цією метою в Городку Львівської області, а саме у закладі загальної середньої освіти №3 організували «містечко здоров’я» у рамках проєкту «Вакцинуймось від хвороб, щоб не вразив нас мікроб!».

Відтак, фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели відкритий урок для працівників школи, батьків та страшокласників. Лікарі-епідеміологи розповідали про небезпеку інфекційних хвороб, а зокрема про дифтерію та правець та чому від них обов’язково потрібно вакцинуватись. Дехто з учнів щеплені та розуміють чому це важливо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
У Львівській області готуються до третього етапу вакцинації від Covid
У Львові та області проводиться підготовка вже до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Усі охочі вакцинуватись вже зараз можуть записатись на вакцинацію.
Нова хвиля COVID-19: епідеміологічна ситуація на Львівщині (відео) Нова хвиля COVID-19: епідеміологічна ситуація на Львівщині (відео)
Львівщина отримала ще близько 48 тисяч доз вакцини "Comirnaty", тобто "Pfizer", яка буде доступною для усіх охочих.
Load next