На Прикарпатті 11-класниця вбила новонароджену дитину

На Прикарпатті 11-класниця вбила новонароджену дитину

Учениця 11 класу із Запорізької області, яка мешкає у Долині, вбила свою новонароджену дитину та попросила свого хлопця викинути її. Суд призначив іспитовий строк на рік.

Про це відомо з вироку Долинського районного суду Івано-Франківської області від 8 травня 2024 року.

Історія трапилася ще 3 січня 2024 року. Тоді дівчина самостійно народила дитина.

Опісля обома руками стиснула голову новонародженої дитини, внаслідок чого та отримала закриту черепно-мозкову травму з переломом лівої тім`яної кістки, крововиливами під м`яку мозкову оболонку, в речовину головного мозку та мозочка, забоєм речовини головного мозку та мозочка, крововиливами в м`які покриви голови, що ускладнилися набряком головного мозку, які відповідно до висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Щоб приховати злочин, вона помістила тіло мертвої дитини у пакет й передала своєму хлопцеві. Йому вона повідомила, що дитина народилася мертвою і попросила викинути її, що хлопець і зробив.

У суді дівчина свою вину визнала та розкаялася. Її визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) та призначити їй узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі на строк два роки.

На підставі ст. 75, 104 КК України суд звільнив її від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на один рік.

Нагадаємо, Німеччина прийняла найбільше пацієнтів з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від отриманих травм померла: у Львові 14-річна дівчина кинулась під потяг Від отриманих травм померла: у Львові 14-річна дівчина кинулась під потяг
Трагічний інцидент трапився на залізничному переїзді на Сихові.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху
Правоохоронці розслідують цю справу, як умисне вбивство. Відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає до 15 років ув’язнення.
Load next