На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото)

На Київщині знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Віталія Писанця (фото)
Суддя Писанець слухав "справу Шеремета", суддя неодноразово відмовлявся змінювати запобіжний захід Антоненку та Кузьменко. Адвокати "обвинувачених" наполягали на відводі судді, оскільки той не брав до уваги документи захисту, відмовлявся відпускати їх на поруки і тд.

У Київській області у селі Погреби, 11 вересня, знайшли тіло судді Печерського райсуду Віталія Писанця. Наразі на місці смерті працює слідчо-оперативна група, однак точні обставини смерті невідомі. 

Зокрема, офіційних повідомлень про смерть саме судді Писанця від правоохоронних органів поки що немає, однак українські ЗМІ та журналісти інших видань також повідомляють про загибель судді. У пресслужбі поліції Київської повідомили, що 11 вересня в селі Погреби, що було виявлено тіло судді. 

Поліція Київщини підтверджує факт смерті одного із столичних суддей в селі Погреби Броварського району, - йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією видання "Сегодня", на тілі загиблого судді немає видимих тілесних ушкоджень, а тому про насильницьку смерть у поліції поки не говорять. Не виключено, що у нього відірвався тромб, однак це згодом встановить експертиза. 

Окрім цього за інформацією видання "Обозреватель", напередодні суддя Писанець, військовий пенсіонер у відставці Петро Онопенко та слідчий Солом’янського районного управління поліції Євген Хоменко разом вживали алкогольні напої. Відомо, що між суддею і слідчим виник конфлікт - Писанець вдарив Хоменка в обличчя, і на цьому сварка вщухла. Однак, у загиблого раптово пішла кров з носа, він втратив рівновагу і впав на підлогу

Товариші викликали швидку та намагалися надати судді першу допомогу, але врятувати Писанця не вдалося.

Справою наразі займається Держбюро розслідувань. Відомо, що слідчі ДБР відкрили справу за статтею 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу, повідомляє hromadske. Зараз правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії, зокрема й експертизи.

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next