12 травня у Львові відбудеться благодіний напівмарафон

12 травня у Львові відбудеться благодіний напівмарафон
Цього разу його присвячують роботі наших військових, волонтерів, рятувальників та усіх хто працює для перемоги України

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться благодійний напівмарафон. Цього разу його присвячують роботі наших військових, волонтерів, рятувальників та усіх хто працює для перемоги України.

А 11 травня відбудуться забіги для дітей та видача стартових пакетів усім учасникам. Кожен з них може обрати зручну для себе дистанцію на 1, 5, 10 та 21 км, а також командну пʼятірку. У зв’язку з цим посадовці заздалегіть попереджають, що рух в центрі міста буде дещо обмежений.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео) Перші 100 км: як підготуватись до ультрамарафону? Поради українського рекордсмена Миколи Тарана (відео)
Прикарпатець Микола Таран – рекордсмен та ультрамарафонець. Пробіг 100 км на найстарішому ультрамарафоні в Україні.
У Львові вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (відео) У Львові вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (відео)
35 років тому, 26 квітня, пролунали вибухи на Чорнобильські атомній електростанції. Люди, що мешкали неподалік, одразу навіть не підозрювали масштаби трагедії. Тодішня влада, щоб не створювати паніки, спочатку тримала у таємниці справжні наслідки аварії.
Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео) Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео)
Через ожеледицю львів’яни масово атакували «Гарячу лінію міста». Від самого ранку у відповідній «Фейсбук»-спільноті з’являються дописи про непосипані дороги та тротуари.   
Load next