На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)

На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.

Вранці, 19 серпня, в зоні проведення військових дій від кулі снайпера загинув військовослужбовець зі Львова Василь Степанович Островський. Чоловіку було лише 41 рік, повідомила у Facebook голова Львівської райдержадміністрації Христина Замула.

Сьогодні вранці в зоні проведення бойових дій (ООС) від кулі снайпера загинув мешканець міста Львова військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Островський Василь Степанович, 1980 року народження, - написала у дописі жінка.

Островський був командиром мотопіхотного відділення військової частини, яка базується у Яворові на Львівщині. Відомо, що у загиблого українського бійця залишився малолітній син. 

Друзі та колеги львів'янина згадують його як позитивну людину та надійного бійця.

Друзі згадують Василя як добру та світлу людину, з великим та наповненим любові серцем. Він вмів бути надійним другом, з яким не було страшно навіть у бою. Щиро співчуваю рідним і та близьким. Смерть кожного українського воїна — велика втрата для цілого війська, нашої області та загалом України, - повідомив голова ЛОДА Максим Козицький.

Наразі де та коли поховають українського воїна не повідомляють. 

Нагадаємо, що у вівторок 17 серпня, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати. Чоловік був родом із села Веселе та був призваний воювати на Донбасі Олександрійським РВК у лютому 2017 року.

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
Loading...
Load next