Папа Римський просить італійців більше народжувати

Папа Римський просить італійців більше народжувати

Папа Римський Франциск під час виступу на заході в Римі 10 травня закликав італійців народжувати більше дітей, а владу країни – розробити довгострокову політику допомоги сім'ям для відвернення демографічної кризи.

Про це повідомляє АР.

У своїй промові Папа сказав, що кількість народжених дітей "є першим показником надії народу", тому що "без дітей і молоді країна втрачає своє прагнення до майбутнього".

Франциск закликав до довгострокових політичних стратегій для заохочення народжуваності, зокрема припинення короткострокових трудових договорів, полегшення купівлі житла, а також створення умов, за яких жінкам не доводиться обирати між материнством і кар'єрою.

Проблема нашого світу не в тому, що народжуються діти, а в егоїзмі, споживацтві та індивідуалізмі, які роблять людей пересиченими, самотніми і нещасними, – вважає понтифік.

Уряд прем'єр-міністерки Італії Джорджії Мелоні розгорнув кампанію, спрямовану на заохочення народження щонайменше 500 тисяч дітей на рік до 2033-го, аби запобігти падінню економіки через старіння населення.

Нагадаємо, Німеччина прийняла найбільше пацієнтів з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ольга Сумська закликала до світового бойкоту росіян (відео) Ольга Сумська закликала до світового бойкоту росіян (відео)
Актриса театру і кіно запевняє, що тільки так можна захистити себе від пропаганди, яку сіє рф.
До Києва приїхав оскароносний режисер Хазанавічус (фото) До Києва приїхав оскароносний режисер Хазанавічус (фото)
Він зібрав 250 тисяч євро на допомогу Україні.
Load next