Розстріл поліцейських на Вінниччині: ще одному військовому оголосили підозру

Розстріл поліцейських на Вінниччині: ще одному військовому оголосили підозру

Військовослужбовцю однієї з військових частин Одеської області, який допомагав підозрюваним у розстрілі поліцейських тікати з України, повідомили про підозру.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Військовому інкримінують ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України ( приховування особливо тяжкого злочину).

За даними слідства, 20 квітня 2024 року двоє військовослужбовців, які перебували у розшуку за підозрою у розстрілі поліцейських у Вінницькій області, звернулися до співслужбовця з проханням допомогти у їх переховуванні та незаконному перетині державного кордону України.

Отримавши згоду, розшукувані військовослужбовці сховали своє авто в гаражі у батька підозрюваного. Також вони взяли автівку співслужбовця та вирушили до Подільська Одеської області, де були затримані.

Для конспірації підозрюваний придбав для розшукуваних осіб мобільний телефон та разом із паспортами для виїзду за кордон передав їм ці речі в обумовленому місці. Готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, Зеленський у річницю Чорнобильської катастрофи закликає світ тиснути на росію для звільнення ЗАЕС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Load next