Група Нафтогаз у квітні пробурила понад 40 кілометрів свердловин

Група Нафтогаз у квітні пробурила понад 40 кілометрів свердловин

Бурове управління «Укрбургаз» у квітні встановило рекорд із проходки, пробуривши 40,1 км - це на 24% перевищує попереднє рекордне значення.

Про це повідомляє Група Нафтогаз.

БУ «Укрбургаз», що є частиною Групи Нафтогаз, б’є рекорди з проходки, пробуривши у квітні 2024 року 40 тис. 059 м. Цей показник на 24% перевищив максимальне історичне досягнення з проходки (32 тис. 423 м) протягом одного місяця, встановлене в листопаді 2023 року, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таких показників вдалося досягти завдяки якісному плануванню роботи, швидкому будівництву бурових майданчиків, прискореній роботі з мобілізації обладнання та монтажу бурових верстатів, чіткому розподілу автоспецтехніки для пришвидшення початку буріння 9-ти свердловин.

Цьогоріч планується пробурити 365 км. Наголошується, що пришвидшення буріння напряму пов’язане з покращенням показників із видобутку газу.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 100 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР проводить обшуки в екскерівника "Нафтогазу" Андрія Коболева: що відомо ДБР проводить обшуки в екскерівника "Нафтогазу" Андрія Коболева: що відомо
Коболєв був голова правління НАК "Нафтогаз України" з 26 березня 2014 по 28 квітня 2021 року.
Load next