Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Готовність Львівщини до надзвичайної ситуації: як діяти та де ховатися (відео) Готовність Львівщини до надзвичайної ситуації: як діяти та де ховатися (відео)
Наші журналісти оглянули у Меденичах протирадіаційне укриття, розташоване у місцевому ліцеї, а в Пустомитах побували у приватному сховищі елеватора та комунальному укритті школи.
Чергова масована ракетна атака: 1,5 млн людей на Львівщині залишилися без світла (відео) Чергова масована ракетна атака: 1,5 млн людей на Львівщині залишилися без світла (відео)
Унаслідок влучання в електропідстанцію на Львівщині, 1,5 млн людей у Яворівському, Львівському та Червоноградському районах залишилися без світла.
У Львові лікарня швидкої допомоги отримала нове обладнання (відео) У Львові лікарня швидкої допомоги отримала нове обладнання (відео)
Львівська лікарня швидкої медичної допомоги отримала нове надсучасне обладнання загальною вартістю 21 мільйон гривень. Йдеться про «розумні» апарати штучної вентиляції легенів та стійку для кардіохірургії.
Load next