Постраждала у свій день народження

Постраждала у свій день народження
У Львові забирають сліди війни з обличчя 20-річної дівчини з Луганщини, якій російська ракета понівечила обличчя

Тієї миті коли 20-річна Анна приймала вітання з Днема народження, російська ракета влучила у сусідній під’їзд.  Ударнею хвиля розтрощила вікна а численні уламки полетіли просто у дівчину.

Один з уламків тоді застряг усього в міліметрі від сонної артерії дівчини. Їй дивом вдалося вижити.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео) Оновлення автопарку "швидких": Львівщина отримала 57 нових автомобілів (відео)
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги тотально оновлює автопарк швидких. Відтак, на область передали ще 57 нових автівок.
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео) Розвиток медичної галузі: у Львові планують об'єднати лікарні у три медичні об'єднання (відео)
Сесійні рішення: депутати затвердили концепцію розвитку медичної галузі Львівської міської територіальної громади. Ухвалу, яка дає старт для реорганізації лікарень, на нинішньому пленарному засіданні міські обранці підтримали одноголосно, супроводжуючи це гучними оплесками
Load next