Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики

Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.

Про це пишуть у Zaxid.net.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, закладника наркотиків виявили у п'ятницю, 29 жовтня. Екіпаж поліції патрулював лісопаркову зону на вул. Орлика біля міської дитячої лікарні. Патрульній помітили чоловіка, який у їхній присутності почав помітно нервуватися.

ТОРівці вирішили встановити особу чоловіка. 28-річний чоловік зізнався, що має з собою 8 згортків із наркотиком «сіль» і вже встиг заховати понад 30 пакунків.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу і вилучили у чоловіка наркотики. Також слідчі провели обшук в помешканні чоловіка і вилучили звідти майже 250 грамів різних наркотичних речовин. Невдовзі суд має обрати для закладника міру запобіжного заходу.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com


 

Читайте також
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next