Сольський подав заяву про відставку

Сольський подав заяву про відставку

Міністр агрополітики Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку.

Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

За словами Стефанчука, заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань.

Так, я написав заяву про відставку з поста міністра. В такій ситуації вважаю це правильним кроком. Вирішить Верховна Рада прийняти мою відставку, буду вдячний за таке рішення, вирішить, що я маю працювати далі - продовжу працювати, ‒ заявив Сольський.

Нагадаємо, Дуда і Туск обговорять розміщення ядерної зброї у Польщі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський записав заяву про відставку з посади міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів.
Load next