Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ

Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Яковця з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України.

Відповідний указ №244/2024 від 26 квітня оприлюднений на сайті глави держави.

Звільнити Яковця Олександра Васильовича з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України, - йдеться у документі.

Іншим указом, №246/2024 від 26 квітня, Президент призначив Яковця головою Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Указом №245/2024 Зеленський звільнив Богдана Бондара з посади голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Нагадаємо, На аеродромі в Москві спалили військовий гелікоптер - ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Load next