Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео)

Офіцер ЗСУ подає зустрічний позов проти проросійської блогерки Онацької (відео)
Військовий пояснив, що позов про компенсацію моральної шкоди подаватиме не як військовослужбовець, а як громадянин України.

Український військовий Анатолій Штефан вимагатиме у скандальної блогерки Таїсії Онацької компенсації за нанесену нею моральну шкоду.

Про це інформує 24 канал. 

У суді інтереси офіцера Збройних сил України захищатиме юридична компанія "Міллер". Серед адвокатів військовослужбовця є Масі Найєм. На пресконференції, організованій Міжнародним центром протидії російській пропаганді, вони розповіли, як планують діяти далі.

Проти Анатолія Штефана ведеться кампанія, яка є частиною гібридної війни Росії проти нашої країни. Тому для роз’яснення та обговорення цього питання був організований брифінг “Кожен із нас Анатолій Штефан”. “Це стосується всіх, хто воював за Україну, хто продовжує її боронити. Хто не бажає миритися з “заповзанням руского міра” в наше життя.… - повідомив "Штірліц" у своєму блозі в Telegram.

Зазначимо, що Анатолій Штефан, також відомий як "Штірліц", є офіцером Збройних сил України, військовим блогером та аналітиком. Він веде свій Telegram-канал, де пише про перемоги українських захисників, антипропаганду та повідомляє інсайди. На початку 2021 року він звернув увагу на скандальне відео di.rubens, в якому та на питання про вибір між Україною та Росію надає перевагу державі-агресорці.

Блогерка подала позов до суду проти офіцера Збройних сил нашої держави – полковника Анатолія Штефана й вимагає відновлення заплямованої репутації та матеріальної компенсації. 

Внаслідок цього сама Маламан вимагає від українського захисника публічних вибачень, видалення її імені з бази Миротворця, а також виплати 150 тисяч гривень, які вона нібито втратила після скасування рекламних контрактів з великими компаніями.

Сам Штефан пояснив, що позов про компенсацію моральної шкоди подаватиме не як військовослужбовець, а як громадянин України. Він уточнив, що проситиме суд про відшкодування у розмірі 300 000 гривень.

Якщо позов задовольнять то:

100 тисяч гривень компенсації повинні перераховані на рахунок шпиталю МО України;

100 тисяч гривень – на рахунок благодійного фонду "Повернись живим";

99,9 тисячі гривень – на фонд "Таблеточки";

1 гривня дістанеться позивачу.

Читайте також
Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео) Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.
Репер Моргештерн заявив, що попри заборону та "чорний список" приїхав в Україну (відео) Репер Моргештерн заявив, що попри заборону та "чорний список" приїхав в Україну (відео)
Моргештерн записав відео в полі із соняшниками й заявив, що нібито зараз він знаходиться на території України. Потім він, разом зі своєю нареченою якій репер нещодавно зробив пропозицію, їхали на авто по трасі.
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next