Українська Волонтерська Служба закриває всі волонтерські чати

Українська Волонтерська Служба закриває всі волонтерські чати

Закликаємо інших власників подібних чатів закрити доступ до публікацій усім, окрім перевірених осіб! Повідомляє Українська Волонтерська Служба.

Ворог переглядає всі чати та використовує їх у своїх корисливих цілях, в тому числі публікуючи інформацію про збір спорядження. Це небезпечно, оскільки багато росіян зайшли безпосередньо в міста у форматі диверсійних груп. Закриття чатів допоможе вберегти українських військових та мирне населення від обману.

Згодом ми повідомимо детальну інформацію про те, як будемо діяти далі. Будь ласка, поширте це в інші волонтерські чати, про які вам відомо.

Зберігаємо спокій, але памʼятаємо про безпеку. Все буде Україна

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Рада підтримала законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю (відео) Рада підтримала законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю (відео)
На тлі нової агресії Росії Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про цивільну вогнепальну зброю. Напередодні Олексій Резніков висловився за легалізацію зброї.
Попереджений — значить озброєний: командир "Азову" дав українцям поради на випадок повномасштабного вторгнення РФ Попереджений — значить озброєний: командир "Азову" дав українцям поради на випадок повномасштабного вторгнення РФ
Командир окремого полку спецпризначення НГУ "Азов" Денис Прокопенко заявив, що в українському війську бойовий дух на висоті.
Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео) Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео)
На річці Дніпро рибалки з човна зняли на відео зелену воду, яка була густуватою. За словами однієї жінки, на річці був сморід, і риба просто вмирала.
Loading...
Load next