Ціна біткойна піднялась до $64 тисяч

Ціна біткойна піднялась до $64 тисяч

Ціна біткойна піднялася вище $64 тис. після падіння нижче $60 тис., адже криптовалюта продовжує зазнавати волатильності напередодні халвінгу.

Про це повідомляє CNBC news.

Згідно з даними CoinDesk, ціна біткойна становила $64 739,04, що на 5% вище, ніж на добу раніше. Інші криптовалюти також підскочили. Ефір виріс більш ніж на 3%, а Solana набрав близько 10%.

Волатильна торгівля відбувається напередодні майбутнього халвінгу цього тижня.

Халвінг - це коли винагорода для майнерів біткойна зменшується вдвічі. Він відбувається кожні чотири роки і записаний в коді біткойна. Результатом цього є сповільнення пропозиції біткойна на ринку. На ціни криптовалюти вплинула атака Ірану на Ізраїль на минулих вихідних. У суботу біткойн коливався біля позначки $70 тис.

Але наразі існують й інші фактори, що впливають на біткойн. Аналітики Amina зазначають, що майнери продають біткойн напередодні зниження курсу вдвічі. Оскільки халвінг зменшує їхню винагороду, деякі операції можуть стати збитковими. Тому майнери намагаються зміцнити свої баланси.

У березні біткойн досягнув історичного максимуму, перевищивши 73 тис. доларів.

Нагадаємо, В Україні відкрився ще один завод із виробництва безпілотників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин Ціни на АЗС припинили зростання: скільки коштує бензин
Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в Україні 20 квітня 2021 року в порівнянні з попереднім торговим днем залишилися на колишньому рівні.
Держборг знизиться до 55, 8% ВВП в цьому році – Нацбанк Держборг знизиться до 55, 8% ВВП в цьому році – Нацбанк
Національний банк очікує зниження державного і гарантованого боргу України до 55,8% ВВП, при тому, що в минулому році держборг виріс з 50,3% ВВП до 60,8% ВВП.
Load next