Уряд звільнив трьох заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

Уряд звільнив трьох заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінетом Міністрів України звільнено Азархіну Олександру Костянтинівну з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, - йдеться у повідомленні.

Мельничук поінформував, що уряд також ухвалив рішення про звільнення Юрія Васькова та Анни Юрченко з посад заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Нагадаємо, Мінветеранів перезапускає бренд "Створено захисниками"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра
Після звільнення з посади очільника МВС, Арсен Аваков все ж таки може залишитись у політиці. У "Слузі народу" йому готові запропонувати посаду віцепрем'єра.
Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ
Ймовірно вже найближчим часом "Слуга народу" замінить декількох міністрів та звільнить їх, однак наразі депутати самі не вирішили, кого точно їм доведеться звільняти.
Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео) Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео)
Колишній генпрокурор Рябошапка заявив, що знає ім'я цього олігарха, однак "але я не хотів би відкривати або порушувати таємницю досудового розслідування".
Load next