Данілов прокоментував "перемир’я" від путіна словами Гоголя про чорта

Данілов прокоментував "перемир’я" від путіна словами Гоголя про чорта

Секретар РНБО Олексій Данілов проілюстрував оголошення президентом країни-агресора володимиром путіним нібито "різдвяного перемир’я" цитатою про чорта з твору Миколи Гоголя "Ніч перед Різдвом". Написав Данілов у Facebook.

Ніч перед Різдвом", 2023 рік від Р.Х.: сучасне прочитання.

Спочатку чорт занурив світ у суцільну темряву, захотів помститися ковалю, неслабо вигріб від Вакули, а потім чорт запропонував оголосити перемир’я. І у всьому цьому як передбачливо геніальний Гоголь НАШ, Микола Васильович, намалював детальний образ кремлівського "чорта-ібліса":

…переляканий чорт кидався на всі боки, передчуваючи свою погибель, вузенька мордочка, яка безнастанно вертілася на всі боки та нюхала все, що тільки траплялося, закінчувалась, як і в наших свиней, кругленьким п'ятачком; ніжки були такі тоненькі... А зате ззаду …в нього теліпався хвіст, такий гострий та довгий, як теперішні мундирні фалди; хіба тільки по цапиній бороді під мордою, по невеличких ріжках, які стирчали на голові…можна було догадатися, що то… просто чорт, якому останню ніч залишилося вештатись по білому світу та під'юджувати на гріхи добрих людей. Завтра ж, тільки-но вдарять перші дзвони до утрені, побіжить він, не оглядаючись, підібгавши хвоста, до свого барлога".

Нагадаємо, що США запровадили санкції проти причетних в Ірані до розробки дронів та балістичних ракет.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
Loading...
Load next