Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СИХІВСЬКЕ озеро: куди витратили кошти на відновлення? СИХІВСЬКЕ озеро: куди витратили кошти на відновлення?
Озеро, яке об’єднувало людей, перетворилося в калюжу. Мешканці вимагають звіту про витрачені чиновниками гроші
У Львові урочисто відкрили вулицю Тараса Бобанича «Хаммера» У Львові урочисто відкрили вулицю Тараса Бобанича «Хаммера»
Вул. Тараса Бобанича «Хаммера» розташована у Личаківському районі, сполучає вул. Личаківську та Лисенка
Корупція по-львівськи: директор радіотехнічного заводу задекларував понад 6 млн зарплати Корупція по-львівськи: директор радіотехнічного заводу задекларував понад 6 млн зарплати
Директор Львівського державного заводу "Львівське об'єднання радіотехнічної апаратури", Володимир Чаус у своїй декларації зазначив, що у 2020 році він заробив понад 6,29 мільйона гривень заробітної плати та понад 176 тисяч гривень пенсії.
Load next