80% трубопроводів у Львові зношені, але вихід є

80% трубопроводів у Львові зношені, але вихід є
Нова система вже виявила більше півсотні витоків, а ремонт мереж став блискавичним.

Трохи більше 2 тисяч кілометрів труб, з яких майже 2 тисячі кілометрів – зношені. Тонни води витікають приховано, і на виявлення таких проривів йдуть дні або, навіть, тижні – бідкаються комунальники. Воно й не дивно, адже ще донедавна мережі сканували буквально дідівськими методами.

І от нарешті сталося: водоканал озброївся таким обладнанням, що жодна тріщинка в трубі тепер не приховається. Телескопічна система та робот-пошуковець з точністю до сантиметра вказують на місце витоку. Тож ремонтники вже точно не розкопуватимуть пів вулиці, аби знайти пошкодження.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Повернулися на рейки: у Львові відновлено рух трамваїв Повернулися на рейки: у Львові відновлено рух трамваїв
Рух трамваїв відновлено. Тролейбуси наразі не курсують.
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Load next