«Гаряча» доба: на Львівщині пожежники двічі виїжджали на гасіння полум’я у господарських будівлях (відео)

«Гаряча» доба: на Львівщині пожежники двічі виїжджали на гасіння полум’я у господарських будівлях (відео)

У с. Сторона сталось займання у господарській будівлі. Відомо, що вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями, що загрожувало перекиданням на прилеглі території. Однак полум’я вдалося локалізувати й таким чином врятувати від знищення 6 будівель. Гасили займання понад 2 години. З людей ніхто не постраждав. Внаслідок пожежі знищенно господарську будівлю, деревину та сіно.

Ще одне загоряння трапилося у Сокільниках. Прибувши на місце рятувальники побачили, що з мансарди будинку вибивається густий чорний дим, тому їм довелося працювати у кисневих масках. Невдовзі пожежу загасили. Постраждалих внаслідок цієї пожежі також немає. Лише був пошкоджений дах та речі домашнього вжитку. До ліквідації займання залучили 32 чоловіка та 5 спецмашин.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради
Контролери "Львівелектротранс" оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови із ними вона намагалась скористатись своїми зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.
Loading...
Load next