На кордоні з Польщею розблокували рух вантажівок у пункті пропуску "Угринів-Долгобичув"

На кордоні з Польщею розблокували рух вантажівок у пункті пропуску "Угринів-Долгобичув"

У пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» тимчасово завершилось блокування руху вантажівок.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, на території Польщі перед пунктом пропуску «Угринів-Долгобичув» завершилось блокування руху вантажних транспортних засобів в обох напрямках.

Пропуск даної категорії транспорту здійснюється у звичайному режимі. На перетин кордону в цьому пункті пропуску очікують 120 вантажівок.

Поряд з цим, суміжна сторона повідомила, що ритмічний пропуск ваговозів орієнтовно триватиме до 2 квітня, ‒ зазначили в ДПСУ.

Прикордонники закликали водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час перетину українсько-польського кордону.

В ДПСУ нагадали про збільшення динаміки руху легкових автомобілів та автобусів, у звʼязку з наближенням Великодня у країнах Євросоюзу. Найбільш завантаженими пунктами пропуску в межах Львівської області на сьогодні є «Шегині», «Краківець» і «Рава-Руська».

Також прикордонники радять відстежувати інформацію щодо стану черг на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбуці за посиланням. Дані оновлюються кожні три години.

Нагадаємо, На ДніпроГЕС та інших енергооб'єктах ще розбирають завали після атаки 22 березня - Галущенко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Load next